Tagliatelle met gestoofde ui rucola en carpaccio(Featured Chef Peter Van Asbroeck)
Easy
Fairly cheap
Een lekkere lunch met Tagliatelle, rucola, flinterdun rundsvlees afgewerkt met rucola en pijnnboompitten.
Category: | Main course Pasta Beef Lunch Peter Van Asbroeck |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
400 g Tagliatelle |
2 stuk(s) Rode Ui, in blokjes |
1 el Tijm |
30 g Pijnboompitten, geroosterd |
Balsamico azijn |
100 g Parmezaan schilfers |
1 handvol Rucola |
24 sneetj(s) Carpaccio van rund |
Olijfolie |
Tagliatelle met gestoofde ui rucola en carpaccio Directions
- Kook de tagliatelle al dente in gezouten water volgens instructies op de verpakking.
- Giet af en laat uitlekken.
- Bak de ui samen met de tijm in olijfolie.
- Doe er een lepel balsamicoazijn bij.
- Laat goed stoven tot het vocht verdamt is en breng op smaak met peper en zout.
- Meng de uien onder de pasta, samen met de pijnboompitten.
- Leg er de carpaccio bovenop en strooi er dan rucola en de parmezaan over.
- Doe er een lepel balsamicoazijn bij.
Recipe notes
Bron : Dag Allemaal