Carpaccio van bieten en radijs
Prep
Wait
1h
Gallery
Category: | Vegetarian Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
2 Rode Bieten |
2 Gele Bieten |
2 Chioggia Bieten |
8 Radijzen |
4 el Witte Balsamico azijn |
20 g Radijsscheuten |
Zuring, enkele blaadjes |
40 g Noten, Italiaanse mix |
Zwarte Peper en grof Zeezout |
Carpaccio van bieten en radijs Directions
Snijd de bieten en radijsjes met behulp van de mandoline in flinterdunne plakjes en laat een uurtje marineren in de balsamicoazijn.
Schik de groenten door mekaar op een groot bord en werk af met enkele blaadjes zuring.
Kruid met peper en grof zeezout, en bestrooi met de radijsscheuten en de Italiaanse nootjes.
Nutrition facts
diet vegetarian Vegan
Per Serving
Kcal: | 68 kcal |
Carbs: | 10g |
Fat: | 1g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |