Fettuccine met gerookte zalm(Featured Chef Carrefour)
Category: | Main category Pasta Salmon |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
500 g Pasta Fettucini |
200 g Gerookte Zalm, in fijne plakjes |
2 Citroenen Bio |
250 ml Room |
Fettuccine met gerookte zalm Directions
- Breng een ruime kom aan de kook. Voeg de pasta toe en wat zout. En laat koken zoals aangeduid op de verpakking.
- Laat de boter op een medium vuurtje smelten in een pan en bak de zalm.
- Schud af en toe de pan zodat de boter de zalm overal mooi bedekt.
- Voeg een eerste lepel citroen schil toe en de room.
-
Laat samen sudderen tot de vis klaar is. Enkele minutjes volstaan.
-
Giet ondertussen de pasta af en hou warm.
-
ls de zalm klaar is, doe je de pasta in een pan samen met de resterende citroenschil.
-
Je kan nu eventueel afwerken met zalmeitjes.