Gevulde pasta gebakken met pestoroom(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Easy
Cheap
Gebakken gevulde pasta met pestoroomsaus, heerlijk met Belgische kerstomaatjes.
Gallery
Category: | Main course Pasta |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
500 g Gevulde Pasta Bertagni |
4 el Pesto Bertagni |
15 cl Room |
1 Rode Ui |
16 Kerstomaten |
Rucola |
Peper en zout |
Gevulde pasta gebakken met pestoroom Directions
- Kook de gevulde pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Snipper de ui en snijd de kerstomaatjes in helften.
- Fruit de ui aan voor ongeveer 3-4 minuten in een pan met een beetje olijfolie.
- Rooster de pijnboompitten in een droog pannetje.
- Giet het water van de gevulde pasta af en bak de ze vervolgens een paar minuten mee met de ui.
- Voeg de de room, pesto en tomaatjes erbij. Meng alles even door elkaar en laat de saus opwarmen en dan kan het vuur uit.
- Verdeel de gebakken pasta over de borden. Beetje rucola erover, een draai verse peper en eventueel nog wat pijnboompitjes en geraspte kaas.
Recipe notes
Bertagni vindt je bij Delhaize