Kalkoen met currysaus en rijst(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Main course Turkey Wok Jeroen Meus |
Seasons | |
Cuisine Type | Chinese |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
50 g Vetstof |
2 stuk(s) Ui |
2 teentje(s) Knoflook, fijngehakt |
2 stengel(s) Selder, fijngesneden |
2 stuk(s) Appel, geraspt |
20 g Rijst |
2 filet(s) Kalkoen, in blokjes |
2 dl Witte Wijn |
2 dl Room |
1 blaadje(s) Laurier |
2 takje(s) Tijm |
1 el Currypoeder |
Peper en zout |
2 el verse Peterselie |
Kalkoen met currysaus en rijst Directions
- Bestrooi net voor het opdienen met verse peterselie
Stoof de ui, selder, look en appel aan in de vetstof.
Voeg de rijst toe en laat even meestoven.
Voeg de kalkoenblokjes toe en laat ook even meestoven.
Blus af met witte wijn. Voeg de room ook toe.
Voeg het currypoeder, tijm en laurier toe.
Laat het geheel 15 minuten op een zacht vuurtje garen.
Proef of de rijst gaar is, zoniet laat je het geheel een beetje langer koken.
Kruid af met peper en zout.
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving