Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing
Easy
Fairly cheap
 Parelhoen met oesterzwammen en een peterselie vinaigrette.

Share This Recipe

Category: Main course Guinea fowl / Pearl hen Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Parelhoenfilets
Boter
Citroensap
4 el Dressing (Becel)
2 el Peterselie, fijngehakt
3 Lente-ui
1 teentje(s) Knoflook
100 g Oesterzwam
Peper en Zour
2 takje(s) Tijm

Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing Directions

    • Kleur de parelhoenfilets in de pan.
    • Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C.
    • Snij de oesterzwammen in reepjes en bak ze in dezelfde pan als de parelhoen.
    • Plet het teentje look en voeg het toe.
    • Rits het takje tijm en strooi ze over de oesterzwammen.
    • Snij de lente-uitjes fijn en stoof ze ook even mee aan.
    • Kruid af met peper en zout.
    • Meng voor de dressing alle ingrediënten samen en kruid de dressing af met peper en zout.
    • Schik de champignons in het midden van het bord.
    • Leg er de parelhoenfilet op en werk af met de dressing.

Recipe notes

 

Be the first to post a review

Share This Recipe