Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Main course Guinea fowl / Pearl hen Jeroen Meus |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
4 Parelhoenfilets |
Boter |
Citroensap |
4 el Dressing (Becel) |
2 el Peterselie, fijngehakt |
3 Lente-ui |
1 teentje(s) Knoflook |
100 g Oesterzwam |
Peper en Zour |
2 takje(s) Tijm |
Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing Directions
- Kleur de parelhoenfilets in de pan.
- Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C.
- Snij de oesterzwammen in reepjes en bak ze in dezelfde pan als de parelhoen.
- Plet het teentje look en voeg het toe.
- Rits het takje tijm en strooi ze over de oesterzwammen.
- Snij de lente-uitjes fijn en stoof ze ook even mee aan.
- Kruid af met peper en zout.
- Meng voor de dressing alle ingrediënten samen en kruid de dressing af met peper en zout.
- Schik de champignons in het midden van het bord.
- Leg er de parelhoenfilet op en werk af met de dressing.