Steaksandwich met tomaat en mosterd(Featured Chef Jeroen Meus)
Fairly difficult
Fairly cheap
Hartige sandwich met mals rundvlees lekker afgekruid met mosterd, rucola, sjalotjes, tomaat, ...
Category: | Sandwiches Beef Lunch Jeroen Meus |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
4 Steaks, lendestuk +/- 100g |
8 sneden Boerenbrood |
Boter |
2 el Graanmosterd |
2 Vleestomaten, in plakjes |
2 Sjalotten, in ringen |
Rucola |
Grof zout en versgemalen peper |
Olijfolie |
Steaksandwich met tomaat en mosterd Directions
- Verwarm een grilpan met olijfolie en bak er de steak 2 minuten per kant in.
- Smeer intussen olijfolie, balsamico en de mosterd op 4 sneetjes brood en beleg ze met sjalot, tomaat en rucola.
- Sprenkel een beetje balsamico over de tomaat.
- Leg er de steak op en kruid af met peper en zout.