Tagliatelle met garnalen en doperwten
Easy
Fairly cheap

Italië en België verenigd in dit gerecht. Pasta en grijze garnalen.

Share This Recipe

Category: Pasta Lunch Grey North Sea shrimps
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

2 teentje(s) Knoflook, fijngesneden
2 el Muntblaadjes, grof gehakt
1 Citroen, sap
150 g Boter
300 g verse Garnalen (liefs handgepeld)
500 g Doperwten (diepvries)
Zout en peper

Tagliatelle met garnalen en doperwten Directions

  1. Smelt de helft van de boter in een pan en bak de knoflook zacht.
  2. Roer de garnalen erdoor met de helft van het citroensap en voeg peper en zout toe naar smaak.
  3. Laat heel kort meewarmen en neem van het vuur (Niet lang anders worden de garnalen taai)
  4. Kook de doperwtjes gaar in kokend water· met zout. Giet ze af en doe ze bij de garnalen.
  5. Kook de tagliatelle al dente in kokend water met zout.
  6. Laat de pasta uitlekken en doe hem bij de garnalen.
  7. Voeg de munt toe met de resterende boter en citroensap en meng alles goed.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe