Vegetarische paella met groenten en feta
Easy
Fairly cheap

Een vegetarische Paella met heel wat groentjes en hartige feta.

Share This Recipe

Category: Vegetarian Lunch Stew
Seasons
Cuisine Type Spanish
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

2 el Olijfolie
1 Ui, fijngesnipperd
2 teentje(s) knoflook, fijngehakt
3 tl Venkelzaad
1 stengel(s) Witte Selder, fijngesneden
1 stengel(s) Prei, in ringen
10 cl Witte Wijn
250 g korte korrelige Rijst
2 tl Paprikapoeder
60 cl Groentebouillon, met saffraan draadjes geweekt
1 el Tomatenpuree
6 6 Pruimtomaten (otveld rn in blokjes)
150 g Erwtjes
6 geschilde Groene Asperges
6 Maïskolfjes ( in stukken)
1/2 Broccoli
100 g fetablokjes
4 partje(s) Citroen

Vegetarische paella met groenten en feta Directions

  1. Verhit in een grote pot de olie en fruit de ui en de look.
  2. Voeg de venkelzaadjes en de selder erbij en laat 5 min. stoven.
  3. Voeg de witte wijn erbij en laat inkoken tot de helft.
  4. Voeg de rijst toe samen met de bouillon, de tomatenpuree en het paprikapoeder.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Laat 30 min. verder garen op een zacht vuurtje.
  7. Voeg 8 min. voor het einde de asperges en de brocolli bij.
  8. Voeg 3 min. later de maïs en de erwtjes toe.
  9. Voeg net voor het serveren de tomaten en feta toe.
  10. Roer er de olijven onder en serveer met een partje citroen.

Nutrition facts

diet vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe