Belgische wafel Vanille(Featured Chef De Kookfanaten)
Category: | Bakery Hans @ DeKookbijbel.be Waffles |
Seasons | |
Cuisine Type | Belgian |
Tags: |
Ingredients
For
1
Persons
Ingredienten
500 g Boter |
600 g Suiker |
6 Eieren |
300 g Bloem |
300 g Zelfrijzende bloem |
1 Pakje vanillepudding |
Belgische wafel Vanille Directions
- Smelt de boter in een grote kookpot. Haal van het vuur en smelt de suiker er al roerend in.
- Roer de eieren 1 voor 1 onder het beslag.
Voeg dan de 2 soorten bloem en de vanillepudding toe.
Roer tot een mooi beslag. - Laat het wafelijzer warm worden.
Leg een flinke lepel van het beslag op het onderste ijzer en laat enkel minuten bakken.
Haal ze met een wafelprikker uit het ijzer en laat afkoelen.Doe zo verder tot het beslag op is.