Belgische wafel Vanille
Easy
Cheap

Voor een grote stapel vanillewafels.

Share This Recipe

Category: Bakery Hans @ DeKookbijbel.be Waffles
Seasons
Cuisine Type Belgian
Tags:

Ingredients

For 1 Persons

Ingredienten

500 g Boter
600 g Suiker
6 Eieren
300 g Bloem
300 g Zelfrijzende bloem
1 Pakje vanillepudding

Belgische wafel Vanille Directions

  1. Smelt de boter in een grote kookpot. Haal van het vuur en smelt de suiker er al roerend in.
  2. Roer de eieren 1 voor 1 onder het beslag.
    Voeg dan de 2 soorten bloem en de vanillepudding toe.
    Roer tot een mooi beslag.
  3. Laat het wafelijzer warm worden.
    Leg een flinke lepel van het beslag op het onderste ijzer en laat enkel minuten bakken.
    Haal ze met een wafelprikker uit het ijzer en laat afkoelen.Doe zo verder tot het beslag op is.

Be the first to post a review

Share This Recipe