Chocolade Moelleux PN(Featured Chef Pascal Naessens)
Prep
Cook
Gallery
Category: | Desserts Bakery Chocolate dessert Pascale Naessens Classics |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
10
Persons
Ingrediënten
400 g Pure Chocolade (+70% Cacao) |
6 Eieren |
100 g Boter |
Chocolade Moelleux PN Directions
- Verwarm de oven voor op 200°C.
Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie.
Scheid het eiwit van de dooiers.
Klop het eiwit niet te hard op tot een zacht schuim
Meng eerst de dooiers onder de gesmolten chocolade en dan het opgeklopte eiwit.
Smeer de bakvormpjes zorgvuldig in met boter. Giet er de chocolade in.
Laat de bereiding in de koelkast rusten tot je ze nodig hebt.
Zet de vormpjes 8 à 10 min in de oven.
Recipe notes
Bron : Delhaize.be
Nutrition facts
vegetarian
Per Serving
Kcal: | 314 kcal |
Carbs: | 36g |
Fat: | 38g |
Proteins: | 10g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |