Croque met gorgonzola walnoten perzik en basilicum(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Croque,Panini Lunch Jeroen Meus |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
8 sneetjes Waldkorn brood |
2 Perzik |
200 ml Water |
200 g Suiker |
10 Walnoten |
8 schijfjes Gorgonzola |
8 blaadjes Basilicum |
Croque met gorgonzola walnoten perzik en basilicum Directions
- Kook de suiker en het water op en gaar er kort de perziken in.
- Haal de perziken uit het water en laat ze afkoelen.
- Schil de perziken daarna en snij ze in plakjes.
- Snij de korstjes van de sneetjes brood en bedek ze met de perziken.
- Maal in de blender de walnoten en strooi ze op de perziken.
- Leg er twee blaadjes basilicum op en eindig met de schijfjes gorgonzola.
- Leg er terug een sneetje brood op en grill ze in het croque-monsieur machine.
Recipe notes
Bron : VTM