Danette aardbeien tartaar
Category: | Desserts Fruit desserts |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
2
Persons
Ingrediënten
500 g Aardbeien |
2 potje(s) Danette Vanille |
10 cl Suikersiroop |
2 Gelatineblaadjes |
80 g Witte Chocolade |
Danette aardbeien tartaar Directions
Week de gelatineblaadjes in koud water.
Was de aardbeien en verwijder de groene kroontjes.
Snijd ze in kleine blokjes.
Snijd ze in kleine blokjes.
Verdeel de aardbeien over twee kommetjes.
Neem één gelatineblaadje en doe het in de suikersiroop.
Verwarm daarna in de microgolfoven gedurende 30 seconden
Verwarm daarna in de microgolfoven gedurende 30 seconden
Giet dit mengsel over 1 van de 2 kommetjes aardbeien en meng voorzichtig.
Verdeel deze aardbeibereiding over vier glazen en laat rusten in de koelkast.
Smelt vervolgens de witte chocolade met een eetlepel Danette en het andere gelatine vel. Wanneer het mengsel homogeen is, voeg de resterende Danette toe.
Verdeel dit mengsel over de 4 glazen met de aardbeibereiding en laat afkoelen in de koelkast gedurende minstens 30 minuten.
Bedek je gekoelde bereiding met de resterende aardbeien en voeg hier nog wat suikersiroop aan toe indien gewenst.
Koel bewaren alvorens op te dienen.
Recipe notes
Nutrition facts
vegetarian
Per Serving
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |