Gevulde pasta gebakken met pestoroom
Easy
Cheap

Gebakken gevulde pasta met pestoroomsaus, heerlijk met Belgische kerstomaatjes.

Share This Recipe

Category: Main course Pasta
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

500 g Gevulde Pasta Bertagni
4 el Pesto Bertagni
15 cl Room
1 Rode Ui
16 Kerstomaten
Rucola
Peper en zout

Gevulde pasta gebakken met pestoroom Directions

  1. Kook de gevulde pasta volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snipper de ui en snijd de kerstomaatjes in helften.
  3. Fruit de ui aan voor ongeveer 3-4 minuten in een pan met een beetje olijfolie.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droog pannetje.
  5. Giet het water van de gevulde pasta af en bak de ze vervolgens een paar minuten mee met de ui.
  6. Voeg de de room, pesto en tomaatjes erbij. Meng alles even door elkaar en laat de saus opwarmen en dan kan het vuur uit.
  7. Verdeel de gebakken pasta over de borden. Beetje rucola erover, een draai verse peper en eventueel nog wat pijnboompitjes en geraspte kaas.

Recipe notes

Bertagni vindt je bij Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe