Pasta chili kerstomaat courgette pancetta(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Gallery
Category: | Main course Pasta Pork Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
300 g Pasta Chilli |
1 Ui |
1/2 Courgette 20 |
20 stuks Kerstomaten |
12 sneetje(s) Pancetta |
1 blik Kerstomatensaus |
Tabasco of andere hotsauce |
Peper en zout |
100 g Pecorino, geraspt |
2 handvol Rucola |
1 hanfvol Pijnboompitten |
Olijfolie |
Pasta chili kerstomaat courgette pancetta Directions
Snij de ui in halve ringen
Snij de kerstomaten in twee
Snij de courgette in blokjes
Bak de pancetta in een pan krokant
Stoof de ui in de pan van de pancetta
Voeg de courgette toe
Pers de look uit
Voeg na een 5-tal minuutjes de kerstomaatjes uit blik toe.
Doe enkele druppels Tabasco erbij.
Kruid met peper en zout.
Meng er de kerstomaatjes onder.
Doe er wat pecorino bij.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Giet af.
Dien de pasta op met saus, pecorino, rucola, pijnboompitten en pancetta.
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving