Tortellini ovenschotel met kip(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Tortellini met paprika, kip en kruidenkaas in de oven. Simpel maar lekker.
Gallery
Category: | Main course Pasta Chicken Hans @ DeKookbijbel.be |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
1 kg Tortellini (Ricotta, Spinazie) |
2 Kippenborst(en) |
2 tl Kipkruiden |
250 g Kruidenroomkaas |
15 cl Room |
1 Ui |
1 Rode Paprika |
Kaas, geraspt |
Tortellini ovenschotel met kip Directions
- Begin met het koken van de tortellini volgens de instructies op het pak en verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd ondertussen de ui, kip en paprika in stukjes. Breng de kip op smaak met kipkruiden. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kip rondom bruin. Voeg daarna de ui en paprika toe.
- Voeg na een minuut of 5 de kruidenroomkaas en room toe en laat dit smelten. Zet daarna het vuur uit en meng de gekookte tortellini door de roomkaas. Schep vervolgens alles in een ovenschaal en strooi wat geraspte kaas er overheen.
- Bak de ovenschotel ongeveer 15-20 minuten in de oven.
Recipe notes
Eventueel extra groenten, zoals courgette erbij.