Couscousbowl met avocado buffelburrata en een eitje
Super easy
Fairly cheap
Vegetarisch gerechtje van couscous, Burrata en een eitje met kerstomaatjes uit de oven
Cook
Category: | Vegetarian Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
1 Sjalot |
1 teentje(s) Knoflook |
1 el Munt, fijngehakt |
200 g Kertomaten trosjes |
250 g Spinazie |
2 Avocado's |
2 bol(len) Burrata van buffel |
4 Eieren |
4 el Yoghurt Griekse wijze |
1/2 tl Nootmuskaat |
Olijfolie |
Zout en peper |
Couscousbowl met avocado buffelburrata en een eitje Directions
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg kerstomaten in een ovenschaal en druppel er olijfolie over.
Kruid met peper en zout.
Zet 12 min. in de oven.
Kook de eieren in 6 min. halfzacht.
Spoel onder koud water, pel en halveer.
Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
Schep samen met de munt onder de couscous.
Kruid met peper en zout.
Laat de spinazie in delen slinken in olijfolie.
Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Snij de avovado's en burrata in plakjes.
Verdeel de ingrediënten over 4 bowls.
Werk af met yoghurt, wat olijfolie en peper en zout.
Recipe notes
Bron : Lidl.be
Nutrition facts
diet vegetarian
Per Serving