Fusillibowl met erwtjes en eendeborstfilet
Cook
Gallery
Category: | Pasta Duck Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
400 g Fusilli |
2 Eendenborstfilets |
150 g Diepvrieserwtjes |
2 stronk(en) Witloof |
1 teentje Knoflook, geperst |
2 el Bieslook, fijngesnipperd |
20 cl Room |
2 Eierdooiers |
2 el Parmezaan, geraspt |
2 el Pijnboompitten |
Boter |
Peper en zout |
Fusillibowl met erwtjes en eendeborstfilet Directions
Kook de pasta beetgaar met gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
Kruid de eendenborsten met peper en zout en schroei ze dicht in boter.
Zet het deksel op de pan, zet het vuur lager.
Laat enkele minuten garen.
Haal ze uit de pan en hou ze warm onder aluminiumpapier.
Halveer de witloofstronken en snij in reepjes.
Roerbak met de erwtjes en knoflook een paar minuten in boter.
Breng op smaak met peper en zout.
Meng de room met eierdooiers in een kom.
Giet bij de groenten en roer goed.
Meng er de pasta onder en verdeel over 4 bowls.
Snij de eendenborsten in schijfjes en schik ze op de pasta.
Werk af met kaas, pijnboompitten en bieslook.
Recipe notes
Bron : lidl.be