Gestoomde kabeljauw op warme salade(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Main course Codfish Lunch Jeroen Meus |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
15 cl Olijfolie |
1 Sjalot, fijngesnipperd |
1/2 Komkommer, in blokjes |
2 el Champagneazijn |
500 g Truffelaardappelen |
4 Kabeljauwfilets (+/150g/St) |
2 el olijven, fijngehakt |
1 el Steelkappers, gehakt |
1 el Basilicum, gehakt |
1 el Kervel, gehakt |
12 Kerstomaatjes |
Gestoomde kabeljauw op warme salade Directions
- Leg de kabeljauwfilets en besprenkel ze met olijfolie peper en zout.
- Stoom ze 4 minuten op 90°C en hou ze warm.
- Verwarm de rest van de olijfolie en stoof de truffelaardappel en rode ui aan.
- Voeg komkommer toe.
- Voeg olijf en kappertjes toe.
- Kruid met peper en zout en champagneazijn.
- Voeg op het laatste de kerstomaatjes, basilicum en de kervel toe.
- Serveer in een diep bord met de kabeljauw
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving