Gevulde inktvis
Category: | Appetizer Squid Lunch Jeroen Meus |
Seasons | |
Cuisine Type | Basque |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
8 middelgrote Pijlinktvissen, schoongemaakt |
2 el Boter |
1 ui, gesnipperd |
2 teentje(s) Knoflook |
2 blaadje(s) Laurier |
20 cl Sherry |
1 bos Bladpeterselie |
2 Eieren, hardgekookt |
Peper en zout |
Gevulde inktvis Directions
- Stoof in de boter de ui aan.
- Voeg look en laurier toe.
- Blus af met wat sherry
- Voeg de peterselie toe.
- Laat de saus even koken.
- Kruid met peper en zout.
- Voeg de geprakte eitjes toe.
- Vul met dit mengsel de inktvissen voor ¾ en prik ze dicht met een tandenstoker.
- Bak ze in de pan mooi bruin en gaar ze 5 minuten in de oven op 180°C.
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving