Kabeljauwburger met broccoli en gebakken aardappelen
Gallery
Category: | Main course Codfish |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
4 Kabeljauwburgers |
1 Broccoli |
1 Rode Paprika |
800 g Aardappelen |
1 Sjalot |
3 el Olijfolie |
2 el Balsamicoazijn |
Peper en zout |
Kabeljauwburger met broccoli en gebakken aardappelen Directions
Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water.
Kook de broccoli onafgedekt in lichgezouten water een 5-tal minuten.
Giet af en haal uit de kookpot.
Verhit wat olijfolie in de kookpot van de broccoli en stoof de sjalot glazig.
Voeg de paprikablokjes toe en laat 10 min. stoven.
Doe er de aardappelen en broccoli bij.
Kruid met peper en zout.
Werk af met balsamicoazijn.
Verhit intussen 2 el olijfolie in een pan.
Bak de kabeljauwburgers een 3-tal minuten langs beide kanten.
Kruid met peper en zout.
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |