Penne met voorjaarsgroenten en ricotta
Cook
Category: | Pasta Vegetarian Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
4 el Olijfolie |
2 teentje(s) Knoiflook, graf gehakt |
1 tl Oregano |
100 g Broccoli |
100 g Bloemkool |
200 g Aspeges, in stukjes van 1cm |
400 g Penne of Rigatoni |
300 g Ricotta |
250 ml Groentenbouillon |
2 el Cintroen geste |
50 g verse Basilicum |
Peper en zout |
Penne met voorjaarsgroenten en ricotta Directions
- Verhit de olie in een pan met anti-aanbaklaag en fruit hierin de knoflook en oregano 1 min op middelhoog vuur.
- Voeg de broccoli, asperges en bloemkool toe en bak alles 5 min op laag vuur.
- Kook de pasta al dente in ruim gezouten kokend water volgens de instructies op de verpakking.
Laat uitlekken en doe terug in de pot. - Voeg de gebakken groenten, ricotta, de bouillon, de citroenrasp en de basilicumblaadjes toe en toerollen goed door.
- Serveer meteen.
Nutrition facts
vegetarian
Per Serving