Steaksandwich met tomaat en mosterd
Fairly difficult
Fairly cheap

Hartige sandwich met mals rundvlees lekker afgekruid met mosterd, rucola, sjalotjes, tomaat, ...

 

 

Share This Recipe

Category: Sandwiches Beef Lunch Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 Steaks, lendestuk +/- 100g
8 sneden Boerenbrood
Boter
2 el Graanmosterd
2 Vleestomaten, in plakjes
2 Sjalotten, in ringen
Rucola
Grof zout en versgemalen peper
Olijfolie

Steaksandwich met tomaat en mosterd Directions

    • Verwarm een grilpan met olijfolie en bak er de steak 2 minuten per kant in.
    • Smeer intussen olijfolie, balsamico en de mosterd op 4 sneetjes brood en beleg ze met sjalot, tomaat en rucola.
    • Sprenkel een beetje balsamico over de tomaat.
    • Leg er de steak op en kruid af met peper en zout.
     

Recipe notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe