Tortilla croque(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Prep
Cook
Gallery
Category: | Croque,Panini Chicken Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Tex Mex |
Tags: |
Ingredients
For
2
Persons
Ingrediënten
8 kleine tortilla's |
1 grote Kippenborst filet |
Cheddar, geraspt |
1 Ui |
Extra Groentjes |
1 Blik Rode Bonen |
100 g Rundsgehakt |
Habanero saus voor wat pittigheid |
Tortilla croque Directions
Bak de kip in reepjes aan in de pan.
Zet de kip opzij.
Doe de rundsgehakt in pan met de ui.
Bak even aan
Voeg de tomatenpuree toe
Voeg de bonen en groenten toe
Laat even sudderen
Kruid met peper en zout en habanero
Maak een pan heet.
Nu moet je snel zijn.
Leg een tortilla in de pan.
Bedek met groenten saus
Bedek met stujes kip
Strooi er cheddar over.
Leg er een torilla op en draai om.
Maak zo de andere tortilla croques ook
Recipe notes
Wat Jalapenos erbij voor de liefhebbers.