Avocado met krab en zalmeitjes(Featured Chef Pascale Naessens)
Prep
Gallery
Category: | Side dish Pascale Naessens Crab |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
2
Persons
Ingrediënten
200 g Krabvlees (Vers of blik) |
2 Krabbenpoten |
1 potje(s) Zalmeitjes |
2 rijpe Avocado's |
enkele blaadjes Koriander |
1 sap Limoen |
2 el Olijfolie |
Peper en zout |
Avocado met krab en zalmeitjes Directions
Laat het krabvlees goed uitlekken.
Meng het met 2 el olijfolie en een paar druppels limoensap.
Kruid met peper en zout.
Snijd de avocado’s in 2 en haal er met een klein lepeltje een paar bolletjes uit.
Die gebruiken we voor de afwerking.
Die gebruiken we voor de afwerking.
De rest van het vruchtvlees plet je met wat limoensap.
Kruid met peper en zout.
Neem een kom, vul onderaan met avocado, vervolgens met krabvlees en werk af met een krabbenpoot, koriander, zalmeitjes en de bolletjes avocado.
Nutrition facts
diet
Per Serving
Kcal: | 515 kcal |
Carbs: | 3g |
Fat: | 41g |
Proteins: | 35g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |