Croque met witloof cheddar en gandaham
Easy
Cheap

Een Belgische croque, met belgisch witloof en belgische gandaham. Zeker als je de cheddar dan nog vervangt door Oud Brugge.

 

 

Share This Recipe

Category: Croque,Panini Lunch Jeroen Meus
Seasons Winter Autumn
Cuisine Type Belgian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

8 sneetjes Toastbrood
4 stronken Witloof
Boter
Peper, zout en nootmuskaat
Scheutje Balsamico
4 plakjes Oud Brugge
4 sneetjes Gandaham
Suiker (naar goesting)

Croque met witloof cheddar en gandaham Directions

    • Snij de witloof in julienne en bak hem in een beetje boter.
    • Bestrooi met een beetje suiker en laat zo een beetje carameliseren.
    • Blus af met een scheutje balsamico.
    • Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
    • Laat de witloof een beetje uitlekken.
    • Bedek een sneetje brood met een sneetje ham, leg daarop een beetje witloof.
    • Leg nu op de witloof een sneetje cheddar-kaas en eindig terug met een sneetje brood.
    • Grill de croque tussen het croque-monsieur machine totdat de kaas mooi gesmolten is
     

Recipe notes

 Bron : VTM
 

Be the first to post a review

Share This Recipe