Gehaktbrood met chillisaus
Category: | Main course Beef BBQ |
Seasons | |
Cuisine Type | American |
Tags: |
Ingredients
For
6
Persons
Ingrediënten
1 kg Rundergehakt |
2 1/2 dl Chilisaus |
2 stuk(s) Grote Uien, fijngehakt |
100 g Havervlokken, snelkokende |
2 stuk(s) Eieren |
3 tl Moster met mierikswortel |
1 tl Zout |
1 tl grof gemalen Peper |
3 el Chilisaus |
Gehaktbrood met chillisaus Directions
- Meng het gehakt met de 2.5dl chillisaus, ui, havervlokken, eieren, mosterd, zout en peper.
- Druk de massa in een pan van 22 x 12cm.
- Verdeel de 3 lepels chillisaus over het het gehaktabrood.
- Zet het in het midden van het grillrooster en grill het, totdat de vleesthermometer midden in het gehaktbrood een 71°C weergeeft, dit is +/- na 60 min.
- Neem het vlees van de BBQ en laat het 15 minuten in de pan/kom staan.
- Giet het vocht af en keer het brood om op een serveerschaal om sneden te snijden.