Geroosterde pompoen met Affligem-kaas
Gallery
Category: | Side dish Vegetarian Lunch |
Seasons |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
1 Kastanjepompoen |
3 el olijfolie |
Peper en zout |
400 g Tomaten stukjes met Basilicum, uit blik |
3 el Notenmix, gehakt |
6 sneetje(s) Affligemkaas |
Geroosterde pompoen met Affligem-kaas Directions
Snij de pompoen in 2.
Besprenkel beide helften met olijfolie.
Kruid met peper en zout.
Zet 25 min. in een oven van 18°C.
Kruid intussen de tomatensaus met basilicum met peper en zout.
Laat 10 min. pruttelen.
Verdeel de tomatensaus over de 2 pompoenhelften.
Bedek met de kaas.
Bestrooi met de notenmix.
Zet het geheel nog 15 min. in de oven.
Recipe notes
Nutrition facts
vegetarian
Per Serving
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |