Gnocchisalade met kip
Gallery
Category: | Salads Chicken Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
500 g Kip |
300 g Snoeptomaten |
250 g Kastanje Champignons |
30 g Parmezaanschilfers |
400 g Gnocchi |
3 el Pijnboompitten, geroosterd |
4 el Pesto, naar keuze |
1 el Olijfolie |
Zwarte peper en zout |
Gnocchisalade met kip Directions
Snij de kip in hapklare stukken.
Snij de snoeptomaten in twee.
Snij de paddenstoelen in 4.
Kook de gnocchi gaar in lichtgezouten water volgens de instructies io de verpakking.
Giet af en meng er de pesto onderdoor.
Laat afkoelen.
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de kipfilets 5 min.
Voeg de paddenstoelen toe en bak +/- 5 min. mee.
Kruid met peper en zout.
Haal uit de pan en laat afkoelen.
Meng de gnocchi met de kip en paddenstoelen, de tomaten en de pijnboompitten.
Bestrooi met de parmezaanschilfers.
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving
More Details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |