Cannelloni met krab en scampi
Easy
Fairly expensive

Een luxe cannelloni met scampi en krab.

Share This Recipe

Category: Pâtes Fruits de mer Déjeuner
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

24 Scampi's
170 g Krab, uit blik
50 g Rucola
Verse Dille, naar smaak
2 el Bladpeterselie
500 g Ricotta
10 cl Room
75 g Grana Padano
8 Lasagnevellen
40 cl Passata
20 cl Nouilly Prat
Peper en zout

Cannelloni met krab en scampi Directions

    Doe de gezeefde tomaten met de witte wijn en een snuifje peper en zout in een kookpan.
    Laat zonder deksel 15 minuten sudderen.
     
    Voeg er de bladpeterselie aan toe.
    Laat afkoelen. 
     
    Pel de scampi’s.
    Snij ze op de rugkant van kop tot staart in en verwijder het zwarte darmkanaal.
     
    Laat het krabvlees uitlekken en verkruimel het met een vork.
     
    Verwarm de oven voor op 175°C.
     
    Vermeng in de blender de ricotta en de room met de dille en de rucola.
     
    Voeg er het krabvlees aan toe en meng met een vork.
    Breng op smaak met peper en zout.
     
    Schep op elk lasagnevel een lepel van de krabvulling.
    Dek telkens af met 3 scampi’s en rol dicht.
     
    Schep de helft van de tomatensaus in een ovenschaal.
    Leg er de cannelloni op met de naad naar beneden.
    Druk ze goed tegen elkaar aan.
     
    Lepel er de rest van de tomatensaus over en bestrooi met geraspte kaas.
     
    Zet 20 minuten in de oven.
     
    Serveer met rucola

More Details

Bron

Libelle Lekker

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.