Fajita's met kip(Featured Chef Hans @DeKookbijbel)
Easy
Fairly cheap
Fajita's gevuld met kippenreepjes gemarineerd in Mexicaanse kruiden en gebakken met paprika en ui. Hierbij zelfgemaakt guacamole, olijfjes en zure room.
Prep
10m
Cook
20m
Wait
1h
Category: | Plats principaux Plats de volaille |
Seasons | |
Cuisine Type | Mexican |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
3 Kipfilet(s) |
2 Paprika's (Geel, Ropod, ....) |
1 Rode Ui |
Guacamole |
Zure Room |
Maïs |
Groene Olijven schijfjes |
Jalapenos |
--- Marinade ---
1 tl Komijnzaad |
1 tl Korianderzaad |
Habanero Saus (naar keuze) |
1 el Santa Maria Burrito kruiden |
1 tl Olie (Arachide, Olijfolie, ...) |
Fajita's met kip Directions
Snij de kip in blokjes.
Meng met de ingrediënten voor de marinade.
Zet afgedekt weg in de koelkast voor een uurtje.
Snij de ui en de paprika in slierten.
Snij de olijven in schijfjes.
Bak de kip aan in een hete pan.
Voeg de paprika's en ui toe.
Dien op met de tortilla's.
Site dishes, guacaomie, de jalapenos, maiïs, zure room.
Laat iedereen zelfs zijn fajita vullen.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving