Kip uit de wok
Easy
Fairly cheap
Eenvoudige kip in de wok met groentjes.
 

Share This Recipe

Category: Plats principaux Plats de volaille Déjeuner
Seasons
Cuisine Type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_ORIENTAL
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingrediënten

4 Kipfilets
200 g Peultjes
250 g Taugé
100 g Champignons
3 Sjalot(ten)
1 Rode Paprika
Sesamolie
Paprikapoeder
Zout en vers gemalen peper

Kip uit de wok Directions

  1. Snijd de kipfilets in reepjes en doe ze kruiden met zout, peper en de paprikapoeder. Zet dit even weg.
  2. Was de peultjes, en de taugé goed schoon.
  3. Borstel de champignons goed schoon, en snijd ze in dunne plakjes.
  4. Verwijder van de paprika de zaadlijst, en snijd hem in dunne reepjes.
  5. Snijd de sjalotjes fijn.
  6. Neem de wok en verwarm de olie goed heet. Bak in de olie nu de kip reepjes snel aan.
  7. Doe het vuur iets lager en laat de kip reepjes zachtjes garen.
  8. Neem de reepjes uit de wok en zet deze even weg.
  9. Voeg weer olie in de kok en bak nu alle groente in ± 4 minuten gaar.
  10. Voeg de kip reepjes weer toe, en laat dit geheel weer op temperatuur komen.
  11. Breng het gerecht op smaak met wat peper en zout.
  12.  

Notes

 
 

Nutrition facts

Serving size diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.