Kippenbout met gebakken champignons en spekjes
Prep
20m
Cook
30m
Category: | Plats principaux Pâtes Plats de volaille |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
4 Kippenbouten |
200 g Gerookte Spekblokjes |
750 g Champignons |
4 takje(s) Tijm |
2 dl Lichte Room |
400 g Tagliatelle |
4 el Olijfolie |
1 el Provencaalse Kruiden |
Peper en Zout |
Kippenbout met gebakken champignons en spekjes Directions
Meng olijfolie met Provencaalse kruiden
Bestrijk er de kippenbouaten mee.
Snij de champignons in vieren
Bak de kippenbouten aan beide kanten goudbruin in een hete pan.
Kruid met peper en zout en bak à min. afgedekt verder op een zacht vuur
Verhit ondertussen 2 el olijfolie in een kookpot en bak de spekblokjes 2 min.
Voeg de champignons toe en bak 3 à 5 min. op hoog vuur.
Kruid met tijmblaadjes , peper en zout
Giet er de room bij en laat sudderen +/- 5 min
Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking
Giet af