Paprikasoep(Featured Chef DeKookfanaten - Mark)
Category: | Soupe |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
2 L Kippenbouillon |
2 Wit van Prei |
3 Ui |
1 el Tomatenpuree |
25 g Boter |
4 Paprika's |
1 snuifje Paprikapoeder |
1 Appel |
1/2 tl Zusto (Suikervervanger) |
Paprikasoep Directions
- Stoof de groenten in boter en een weinig water gedurende 5 minuten. Voeg de tomatenpuree en Zusto toe. Voeg paprikapoeder toe
Reinig de prei en verwijderd het groen, de uien, de appel zonde de schillen gewoon in vier snijden.
Snij deze groenten in grove stukken
De paprika ontpitten en in stukken snijden zonder te schillen.
Bevochtig met de kippenbouillon en laat gedurende 20 minuten zachtjes koken.
Passeer de soep met de mixer; nadien een tweede maal met mixer in een puntzeef.
Op smaak brengen.
Op smaak brengen.
Notes
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving
More Details
Bron
De Kookfanaten