Gnocchisalade met kip(Featured Chef Hans @DeKookbijbel)
Category: | Snacks, Salades, Sandwichs Plats de volaille Déjeuner |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
500 g Kip |
300 g Snoeptomaten |
250 g Kastanje Champignons |
30 g Parmezaanschilfers |
400 g Gnocchi |
3 el Pijnboompitte, geroosterd |
4 el Pesto |
1 el Olijfolie |
Zwarte Peper en Zout |
Gnocchisalade met kip Directions
Snij de kip in hapklare stukken.
Snij de snoeptomaten in twee.
Snij de paddenstoelen in 4.
Kook de gnocchi gaar in lichtgezouten water volgens de instructies io de verpakking.
Giet af en meng er de pesto onderdoor.
Laat afkoelen.
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de kipfilets 5 min.
Voeg de paddenstoelen toe en bak +/- 5 min. mee.
Kruid met peper en zout.
Haal uit de pan en laat afkoelen.
Meng de gnocchi met de kip en paddenstoelen, de tomaten en de pijnboompitten.
Bestrooi met de parmezaanschilfers.
Nutrition facts
Serving size diet
Per Serving