Quiche met asperges zalm en waterkers
Easy
Fairly cheap
 Een zalmhaasje in een quiche van asperges en waterkers.
Prep

10m

Cook

40m

Share This Recipe

Category: Plats de poisson Déjeuner Quiche, Panini, Croque
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

400 g Zalmhaasje
500 g Asperges
bussel(s) Waterkers
3 Eieren
1 Eierdooier
2 dl Room
1 vel(len) Kruimeldeeg
Zwarte peper en zout

Quiche met asperges zalm en waterkers Directions

    Verwarm de oven voor op 180°C. 
     
    Snijd de uiteinden van de asperges, schil ze en snijd in hele fijne schuine plakjes.
    Zet een pan op het vuur met de olijfolie en bak de asperges er even in op.
    Kruid met zwarte peper van de molen en zout.
    Let op, de asperges moeten niet helemaal gaar zijn, ze garen verder in de oven.
     
    Hak de waterkers grof en meng met de asperges.
     
    Bedek een quichevorm met bakpapier en leg daarop het kruimeldeeg.
    Vul de quiche met de asperge-waterkersvulling.
    Leg het zalmhaasje erbovenop.
     
    Klop de eieren los met de room, kruid met peper en zout, en overgiet er de groenten mee.
     
    Schik de eidooier op de groenten en bak de quiche in de oven gedurende 25 à 30 min.
     
    Haal de quiche uit de oven en bestrooi met grof zeezout.

Nutrition facts

Per Serving

Kcal: 739 kcal
Carbs: 29g
Fat: 55g
Proteins: 30g

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.