Quiche met courgette gerookte zalm en geitenkaas(Featured Chef Hans @DekookBijbel)
Prep
15m
Cook
35m
Category: | Déjeuner Quiche, Panini, Croque |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Person(s)
Ingredienten
1 vel Bladerdeeg of Kruimeldeeg |
540 g Gerookte Zalm |
150 g verse Geitenkaas |
Dille |
3 Eieren |
20 cl Room |
20 cl Melk |
Quiche met courgette gerookte zalm en geitenkaas Directions
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng in een schaal de room, de melk en de eieren met een snuifje peper en zout.
Snij de courgette in fijne plakjes.
Rol het deeg uit en leg in een taartbodem.
Leg er bakpapier in en bakparels
Bak 12 min. in de oven op 180°C
Verwijder bakbonen en bakpapier.
Verdeel de courgette en zalm over de quiche bodem.
Verdeel de geitenkaas in brokken over de quiche.
Verdeel takjes dille.
Giet het eimengsel erin.
Bak de quiche +/- 35 min. in de oven.