Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten
Super easy
Cheap
 Tartaar van zeebaars met lente-ui, rucola, hazelnoot en citroen.

Share This Recipe

Category: Apéritifs et tapas Entrée Plats de poisson
Seasons
Tags:

Ingredients

For 2 Person(s)

Ingredienten

300 g Zeebaars
50 g Rucola
2 Lente-Ui
1/2 Citroen, sap
1 handvol Hazelnoten, geroosterd
1 el Balsamicoazijn
Zwarte Peper en Fleur de Sel

Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten Directions

     Hak de hazelnoten grof.
     
    Snijd de zeebaarsfilet in kleine blokjes.
     
    Snipper de lente-uitjes fijn en meng ze door de zeebaarstartaar.
     
    Meng een scheut hazelnootolie, 1 el balsamicoazijn en het citroensap door de zeebaarstartaar. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
     
    Gebruik een keukenring om de zeebaarstartaar op de borden te serveren.
     
    Meng de rucola met wat hazelnootolie, kruid met peper en zout.
     
    Schik rond de zeebaarstartaar en strooi er de hazelnoten over.

Nutrition facts

Serving size diet gluten free lactose free

Per Serving

Kcal: 303 kcal
Carbs: 2g
Fat: 19g

More Details

Bron

Delhaize - Pascale Naessens

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.