Carré confituur
Easy
Fairly cheap
 Een klassieker.
 

Share This Recipe

Category: Bakery Oven Pastry
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

1 vel(len) Bladerdeeg
1 pot(ten) Abrikozenconfiuur
1 Ei
Pure chocolade

Carré confituur Directions

    Verwarm de oven voor op 200°C
     
    Rol het bladerdeeg open. Verwijder het papier niet.
    Snijd een vierkant uit het deeg.
    Snijd het overige deeg in slierten van ca. 0.5cm breed
     
    Prik met een vork enkele gaatjes in de bodem van het deeg en bestrijk dan met confituur.
    Bestrijk de rand met wat water.
     
    Schik de bladerdeegreepjes in rastervorm over de taart en druk ze aan de randen licht aan.
     
    Splits het ei en meng het eigeel met wat water tot een glad geheel.
     
    Bestrijk er het bladerdeegraster mee.
     
    Bak de taart gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
     
    Na afkoelen smeer wat gesmolten chocoladeover de carrekes
     

Recipe notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe