Carré confituur(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookBijbel)
Galerij
Categorie: | Bakkerij Oven Gebak |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
1 vel(len) Bladerdeeg |
1 pot(ten) Abrikozenconfiuur |
1 Ei |
Pure chocolade |
Carré confituur Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 200°C
Rol het bladerdeeg open. Verwijder het papier niet.
Snijd een vierkant uit het deeg.
Snijd het overige deeg in slierten van ca. 0.5cm breed
Snijd een vierkant uit het deeg.
Snijd het overige deeg in slierten van ca. 0.5cm breed
Prik met een vork enkele gaatjes in de bodem van het deeg en bestrijk dan met confituur.
Bestrijk de rand met wat water.
Schik de bladerdeegreepjes in rastervorm over de taart en druk ze aan de randen licht aan.
Splits het ei en meng het eigeel met wat water tot een glad geheel.
Bestrijk er het bladerdeegraster mee.
Bak de taart gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Na afkoelen smeer wat gesmolten chocoladeover de carrekes