Chateaubriand op de grill met groentjes(Featured Chef Pascale Naessens)
Easy
Fairly cheap
Mals stuk gegrild rundsvlees met verschillende gegrilde/oven groentjes.
Gallery
Category: | Main course Beef BBQ Pascale Naessens |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
2
Persons
Ingrediënten
400 g Chateaubriand |
3 Pruimtomaatjes |
4 Lente-ui |
2 Rode Ui |
1 tl Komijnpoeder |
2 el Olijfolie, extra vergine |
Peper en zout |
Mojo Verde
2 bosje(s) Koriander |
1 teentje(s) Knoflook |
1 tl Witte Wijnazijn |
Chateaubriand op de grill met groentjes Directions
Verwarm de oven voor op 180°C.
Wrijf het vlees in met het komijnpoeder en wat olijfolie.
Leg opzij.
Snijd de uien en de tomaten in partjes en snijd het bovenste gedeelte van de lente-uitjes. Leg alle groenten in een vuurvaste schaal, giet er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 20 min in de oven.
Maak intussen de mojo verde: doe alle ingrediënten in een blender en mix tot je een dikke saus bekomt.
Gril het vlees 3 min aan elke kant voor rosé, of langer, zoals je wenst.
Dien het vlees op met de groenten en de mojo verde.
Recipe notes
Alles kan ook op de grill of BBQ natuurlijk.
Bron : Delhaize.be
Nutrition facts
diet
Per Serving
Kcal: | 293 kcal |
Carbs: | 7g |
Fat: | 5g |
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |