Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui
Easy
Fairly cheap
 Heerlijke focaccia.

Share This Recipe

Category: Croque,Panini Hans @ DeKookbijbel.be Lunch BBQ
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

2 grote Focaccia
200 g verse Geitenkaas
1 Rode Ui
15 groene Olijven, in ringetjes
1 teentje(s) Knoflook, fijngesneden
150 g Groene Pesto Bestagni
Provençaalse kruiden
Chili Explosion Santa Maria

Focaccia geitenkaas olijf pesto en rode ui Directions

    Snijd de focaccia overlangs door.
     
    Meng geitenkaas met provencaalse kruiden en Chili.
     
    Smeer de bovenste helft in met pesto
     
    Smeer de onderste helft in met geitenkaas
     
    Beleg de geitenkaas met rode ui, knoflook en olijven.
     
    Leg het bovensten met pesto op het deel met geitenkaas.
    Grill +/- 5 min. tussen de grill.

Recipe notes

Al meerdere keren gemaakt, ook lekker met Argentijse Chilli van Les Sneteurs Du Soleil.

Nutrition facts

diet vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe