Gemengde sla met coquillebrochettes(Featured Chef Peter Van Asbroeck)
Fairly difficult
Fairly expensive
Sint-jakobsvrucht veelzijdig, heerlijk gegrild met slaatje en verse kruiden.
Category: | Lunch Peter Van Asbroeck Scallops |
Seasons | Summer |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
200 g Gemenge Sla |
1 handje(s) Veldsla |
4 takje(s) Dille, fijngehakt |
250 g Witte Kool; fijngesneden |
1 kleine Rode Ui, fijngesnipperd |
1 Rode Pprika, in blokjes |
2 el Limoensap |
2 em milde zoete Chiisaus |
1 teentje(s) Knoflook, geplet |
12 Sint-Jakobsvruchten |
Afwerking
1 takje(s) Dille |
1 takje(s) Koriander |
1 takje(s) Platte Peterselie |
Gemengde sla met coquillebrochettes Directions
- Meng het limoensap, de chilisaus en geplette look.
- Voeg de groenten bij de dressing in een grote plastic doos die waterdicht sluit.
Sluit de doos en schud goed : dé manier om de ingrediënten perfect te mengen. - Steek de Sint Jakobsvruchten op een spiesje en grill kort.
- Schik de sla op een bord met daarop de brochette.
Overgiet met de citroenolie.
Versier met takjes koriander, dille en peterselie.
Recipe notes
Bron : Dag Allemaal