Gemengde sla met coquillebrochettes
Plutôt difficile
Un peu chère

Sint-jakobsvrucht veelzijdig, heerlijk gegrild met slaatje en verse kruiden.

Partager cette recette

Catégorie: Lunch Peter Van Asbroeck Coquilles Saint-Jacques
Saisons Été
Tags:

Ingrédients

Pour 4 Personnes

Ingrediënten

200 g Gemenge Sla
1 handje(s) Veldsla
4 takje(s) Dille, fijngehakt
250 g Witte Kool; fijngesneden
1 kleine Rode Ui, fijngesnipperd
1 Rode Pprika, in blokjes
2 el Limoensap
2 em milde zoete Chiisaus
1 teentje(s) Knoflook, geplet
12 Sint-Jakobsvruchten

Afwerking

1 takje(s) Dille
1 takje(s) Koriander
1 takje(s) Platte Peterselie

Gemengde sla met coquillebrochettes Instructions

  1. Meng het limoensap, de chilisaus en geplette look.
  2. Voeg de groenten bij de dressing in een grote plastic doos die waterdicht sluit.
    Sluit de doos en schud goed : dé manier om de ingrediënten perfect te mengen.
  3. Steek de Sint Jakobsvruchten op een spiesje en grill kort.
  4. Schik de sla op een bord met daarop de brochette.
    Overgiet met de citroenolie.
    Versier met takjes koriander, dille en peterselie.

Notes recette

Bron : Dag Allemaal

Soyez le premier à poster un avis

Partager cette recette