Gevuld Lendestuk
Easy
Fairly cheap
Een heerlijk opgevuld lendestuk op de BBQ.
 

Share This Recipe

Category: Main course Beef BBQ
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

1 stuk(s) Lendestuk
2 handvol Croûtons, gekruid
50 g Champignons
50 g Gevulde Olijven, pimento, gesneden
1 stuk(s) kleine Ui, fijngesneden
5 el Groene Paprika, Fijngesneden
1 stuk Ei, geklutst
Peper en zout
Rode Wijn

Gevuld Lendestuk Directions

    • Leg het vlees plat neer en snij het overtollige vet weg.
    • Meng de olijven, chamipgnons, croûtons, paprika, ui en het ei.
    • Plaats dit mengsel in het midden van het vlees zodat dit kan worden opgerold en het mengsel wordt ingesloten.
    • Rol het vlees op en maak het vast met een slagerstouwtje met tussen ruimtes van +/- 2 1/2 cm.
    • Kruid het vlees met zout en peper van de molen.
    • Leg het vlees op de grill boven de druipschaal.
    • Tijdens het grilen bedruip je het vlees stilletjes met de wijn.
    • Grill tot het vlees gaar is (+/- 1 1/2 uur).
     

Recipe notes

 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe