Gevuld Lendestuk
Catégorie: | Plat principal Boeuf BBQ |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingrediënten
1 stuk(s) Lendestuk |
2 handvol Croûtons, gekruid |
50 g Champignons |
50 g Gevulde Olijven, pimento, gesneden |
1 stuk(s) kleine Ui, fijngesneden |
5 el Groene Paprika, Fijngesneden |
1 stuk Ei, geklutst |
Peper en zout |
Rode Wijn |
Gevuld Lendestuk Instructions
- Leg het vlees plat neer en snij het overtollige vet weg.
- Meng de olijven, chamipgnons, croûtons, paprika, ui en het ei.
- Plaats dit mengsel in het midden van het vlees zodat dit kan worden opgerold en het mengsel wordt ingesloten.
- Rol het vlees op en maak het vast met een slagerstouwtje met tussen ruimtes van +/- 2 1/2 cm.
- Kruid het vlees met zout en peper van de molen.
- Leg het vlees op de grill boven de druipschaal.
- Tijdens het grilen bedruip je het vlees stilletjes met de wijn.
- Grill tot het vlees gaar is (+/- 1 1/2 uur).