Hamburger Mexican way(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Category: | Beef Lunch BBQ |
Seasons | |
Cuisine Type | American |
Tags: |
Ingredients
For
2
Persons
Ingrediënten
2 Hamburgers van Limousin |
2 Hamburger broodjes |
Nachos |
2 sneetje(s) Tomaat |
4 sneetjes Spek |
De saus
1/2 Avocado |
4 el Mayonaise |
1 scheut Limoensap |
Peper en zout |
1 handvol Koriander |
Jalapenos (naar smaak) |
Hamburger Mexican way Directions
- Bak het spek krokant. Zet opzij
- Bak of grill de burgers.
- Doe mayonaise in een kommetjes. Plet een halve avocado en doe bij de mayonaise. Doe er 1 à 2 el limoensap bij. Snij jalapenos fijn en voeg bij. Voeg koriander toe. Kruid met peper en zout. Meng alles goed.
- Snij tomaat in schijven.
- Leg op de onderste broodjes.
- Leg er de hamburgers op.
- Verdeel he spek erover.
- Doe er een goeie schep saus over.
Werk af met nachos en eventueel extra jalapenos.
Smakelijk!
Recipe notes
Jalapenos vindt je tegenwoordig in de supermarkt in bokaal. Bv Santa Maria bij Delhaize