Hamburger Mexican way(Par le Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Catégorie: | Boeuf Lunch BBQ |
Saisons | |
Cuisine Type | Américaine |
Tags: |
Ingrédients
Pour
2
Personnes
Ingrediënten
2 Hamburgers van Limousin |
2 Hamburger broodjes |
Nachos |
2 sneetje(s) Tomaat |
4 sneetjes Spek |
De saus
1/2 Avocado |
4 el Mayonaise |
1 scheut Limoensap |
Peper en zout |
1 handvol Koriander |
Jalapenos (naar smaak) |
Hamburger Mexican way Instructions
- Bak het spek krokant. Zet opzij
- Bak of grill de burgers.
- Doe mayonaise in een kommetjes. Plet een halve avocado en doe bij de mayonaise. Doe er 1 à 2 el limoensap bij. Snij jalapenos fijn en voeg bij. Voeg koriander toe. Kruid met peper en zout. Meng alles goed.
- Snij tomaat in schijven.
- Leg op de onderste broodjes.
- Leg er de hamburgers op.
- Verdeel he spek erover.
- Doe er een goeie schep saus over.
Werk af met nachos en eventueel extra jalapenos.
Smakelijk!
Notes recette
Jalapenos vindt je tegenwoordig in de supermarkt in bokaal. Bv Santa Maria bij Delhaize