Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt(Featured Chef Libelle lekker)
Easy
Fairly cheap
Pannacotta van witte chocolade en youghurt afgewekt met pistachenootjes en blauwe bessen.
Gallery
Category: | Desserts Classics |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
50 g Blauwe bessen |
100 g Witte Chocolade |
1 Vanillestokje |
250 g Griekse yoghurt |
30 g Pistachenoten, grof gehakt |
8 g Gelatine |
3 -dl Room |
Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt Directions
Week de gelatine in koud water.
Schraap de vanille uit de vanillestok.
Doe de room en vanille in een kookpot.
Laat de chocolade erin smelten.
Knijp de gelatine uit en meng onder de room met chocolade.
Laat even afkoelen en meng er de yoghurt onder
Giet in glaasjes en laat twee uur opstijven in de koelkast
Werk af met de pistachenoten en blauwe bessen
Recipe notes
Nutrition facts
Per Serving
Kcal: | 372 kcal |