Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt(Par le Chef Libelle lekker)
Facile
Bon marché
Pannacotta van witte chocolade en youghurt afgewekt met pistachenootjes en blauwe bessen.
Gallery
Catégorie: | Desserts Classiques |
Saisons | |
Tags: |
Ingrédients
Pour
4
Personnes
Ingredienten
50 g Blauwe bessen |
100 g Witte Chocolade |
1 Vanillestokje |
250 g Griekse yoghurt |
30 g Pistachenoten, grof gehakt |
8 g Gelatine |
3 -dl Room |
Panna Cotta met witte chocolade en yoghurt Instructions
Week de gelatine in koud water.
Schraap de vanille uit de vanillestok.
Doe de room en vanille in een kookpot.
Laat de chocolade erin smelten.
Knijp de gelatine uit en meng onder de room met chocolade.
Laat even afkoelen en meng er de yoghurt onder
Giet in glaasjes en laat twee uur opstijven in de koelkast
Werk af met de pistachenoten en blauwe bessen
Notes recette
Valeurs nutritives
Par Portion
Kcal: | 372 kcal |